Værd at vide inden du søger

Praktisk, gode råd og tips!

Værd at vide inden du søger...

 

18-ugers forløb:

 

Efterår 2018

Mandag d. 13. august 2018 – Lørdag d. 15. december 2018

 

Forår 2019

Mandag d. 11. februar 2018 – Lørdag d. 15. juni 2018

 

Tilmelding og optagelsesprøve - Klik her og læs mere

 

 

Undervisning og arbejde

Selvom man går på skolen, er det stadigt muligt at have et job. Størstedelen af vores elever har et job ved siden af undervisningen på Skuespillerakademiet.

 

Eleverne på aftenholdet har som regel et fuldtidsjob ved siden af eller er i gang med en anden uddannelse om dagen. Eleverne på dagholdet har enten et weekendarbejde eller aftenarbejde ved siden af undervisningen.

 

Vi anbefaler at man ikke påtager sig en for stor arbejdsbyrde udenfor skolens undervisningstid, da dette vil gå ud over den tid, man er på skolen. Dette enten fordi man er udmattet eller ikke har haft tid til at forberede sig til timerne.

 

Bolig

Skolen råder desværre ikke over elevboliger. Hvis du har problemer med at finde et sted at bo, sætter vi dig ind i et netværk af gamle og kommende elever, hvor I har mulighed for at hjælpe hinanden med at finde et værelse eller en lejlighed, I kan dele.

 

Lektier

Der vil være forberedelse til noget af skolens undervisning. I perioder kan det svinge med lektiemængden, men som udgangspunkt fylder lektier ikke så meget uden for den almindelige undervisningstid.

 

Tider

Daghold: Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 09:00 til 16:15 med tre kvarters frokost.

Aftenhold: Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 19.00 til 22.15 med et kvarters pause.

 

Derudover vil der en gang imellem være ekskursioner eller forestillinger, som placeres udenfor den almindelige undervisningstid.

 

Fravær

Der er mødepligt til alle timer! Det tolereres ikke, at man ”udvælger” sine timer, og kun møder op til udvalgte undervisningstimer. Skemaet for hele kurset er nøje planlagt, således at hver elev får en all-round og grundig undervisning, så af hensyn til klassekammerater, lærere og ikke mindst dig selv, er der mødepligt til alle timer.

 

Såfremt at man bliver syg eller forsinket til undervisningen, skal dette meldes til skolen med det samme. Af hensyn til undervisningen, lærere og klassekammerater forventer vi, at man er klar til undervisningens start kl. 9 eller kl. 19. Dvs. at man er klædt om, har fået fyldt vandflasken, har overstået sine mobilopkald og spist færdigt.

 

Alder

Man skal være minimum 18 år for at gå på Skuespillerakademiet.

Dans på Skuespillerakademiet
Skuespillerakademiet