Kenneth Johannes Jensen
Skuespillerakademiet
Kenneth Parsberg Jensen

Kenneth Parsberg Jensen

Musicalperformer & Danser

 

 

Underviser i dans

 

Kenneth er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg og har bl.a. medvirket i Fredericia Teaters opsætning af "Den Lille Havfrue – The Musical", "Don Quixote" på Betty Nansen, "Shrek The Musical" i Forum samt “Spamalot”, “Elf The Musical” og “Midt Om Natten” i Tivoli. Derudover har han medvirket som ensemble i operetten “Schwarzwaldmädel” i Tyskland og som danser i filmen ”The Danish Girl”. Han har også koreograferet flere musicals og shows for bl.a. Vejle Musical Teater, Musicalteateret i København og Eventyrteatret.

 

 

Hvorfor vil du gerne undervise på Skuespillerakademiet?

Jeg underviser på Skuespillerakademiet, fordi jeg elsker at undervise og give danseglæden videre. Det er spændende at følge den udvikling, som sker med eleverne. Skuespillerakademiet er et fantastisk sted, med en kanon stemning, hvor alle er velkommen!

 

Hvad giver det mig at undervise på Skuespillerakademiet?

Det giver en enorm glæde at undervise på Skuespillerakademiet. Eleverne går på skolen, fordi de brænder for at stå på scenen. Elevernes glæde og gåpåmod giver mig lyst til at gøre alt, hvad jeg kan, for at de kan udvikle sig så meget som muligt!

 

Hvorfor er det netop mit fag som er det vigtigste?

Dansen er vigtig, for at eleverne kan få kropskontrol. Hvis de vil være skuespillere eller musicalperformere, kommer de højst sandsynligt ud for at skulle danse til en audition senere i deres karriere, og derfor er det godt at have erfaring med dans!

 

Mit bedste råd til en skuespilleraspirant?

Teaterbranchen er en hård branche, men hvis du virkelig vil leve af at lave teater og ikke kan undvære det, så bliv ved med at kæmp og giv ALDRIG op!