Det Muntre Køkken

En løssluppen farce, om en lettere anløben bodega, hvor ejeren ihærdigt prøver at fastholde at stedet er en fin restaurant.


Vi møder Hektor der ejer stedet, Alex der ”arbejder” der, Karl(a) den helt inkognito madanmelder, søde Helle der er på blind date, røveren Niller-der også er på blind date, den småspirituelle Lynnet og den ondskabsfulde advokat Frk. Bimler.


En konkursbegæring får gang i et vanvittigt kapløb med tiden og ”Den ondskabsfulde advokat” om at nå at forvandle Det muntre køkken til en fin restaurant og dermed redde stedet, inden midnat.

Stamgæsterne, bliver mere eller mindre frivilligt, hvirvlet ind i, at skulle forgive at være ”fine” gæster i den ”fine” restaurant.


Når de det? Får de overbevist både advokaten og madanmelderen? Hvad er der med Hektors afdøde kone? Er Lynnet virkelig clairvoyant? Er Alex virkelig en pige? Er Helle virkelig gravid? Er Niller virkelig dum som en dør? Er Hektor virkelig hektisk? Disse og mange flere spørgsmål vil I få svar på ved at komme og se… Restaurant det muntre køkken.


Medvirkende: Marie Birkelund Glud, Line Guld Hedegaard Pedersen, Tobias Breiding Hansen, Dennis Due, Louis Amalie Grønbæk Bindseil og Pi Djørup Müller


Det muntre køkken

"Det Muntre Køkken"


Instrueret af Troells Toya