Hvorfor vælge Skuespillerakademiet

Hvorfor vælge Skuespillerakademiet?


...vi giver dig 4 gode grunde 

Hvorfor_vælge_Skuespillerakademiet

1. Vores undervisere er aktivt udøvende kunstnere


Vores undervisere er alle professionelle kunstnere, der er aktivt udøvende i branchen. De har fingeren på pulsen, ved hvad der sker på den danske scene lige nu og hvilke krav man møder i branchen som skuespiller. Derudover har de kendskab til optagelseskravene på musical- og teaterskolerne, og ved derfor hvilke krav og udfordringer vores elever skal op imod. Derfor kan de målrette undervisningen og hjælpe hver elev med at stå stærkest muligt til optagelsesprøverne.


2. Undervisningen er baseret på flere teorier og metoder


På vores skole er der ikke én "rigtig" måde at gøre tingene på. Hver elev er forskellig og kommer med hver sin baggrund. Derfor er det også forskelligt, hvad der virker bedst for den enkelte. Vores elever bliver undervist i flere forskellige dramateknikker og metoder, og underviserne er specialister indenfor hvert deres felt. Dette giver eleverne et bredt kendskab, flere teknikker at trække på og mulighed for at finde ud af, hvor de befinder sig bedst, og hvad der virker bedst for dem. Kort sagt laver eleverne en personlig "værktøjskasse" på baggrund af undervisningen på Skuespillerakademiet.


3. Central beliggenhed i København


Skuespillerakademiet ligger i hjertet af Amager. Skolen ligger på en sidegade til Amagerbrogade. Fra Amagerbro metrostation er der 7 min. til fods til skolen. Bus 5C og 350S går lige til døren. Der er cykelparkering, og elever der bor i og omkring København kan hurtigt og nemt komme til og fra Skuespillerakademiet.


4. Vi er uafhængige


Vi er uafhængige, hvilket vil sige at vi kan vælge vores elever og holdsammensætning ud fra vores filosofi, og samtidig er vi i evig udvikling og følger de strømninger, der er i branchen.

Skolens filosofier

"Gør alt hvad du gør,

så godt du kan"

"Spil for sjov,

men gør det med alvor"

"Nu, er det eneste vi har,

så vær her"

"Når vi fejler, lærer vi

- når vi sejrer, skal vi videre"

"Teater er en holdsport"