Next Stop
Skuespillerakademiet

Til dig med skuespillerdrømme

Skuespillerakademiet er forskole til de professionelle teaterskoler i Danmark og udlandet.

Her får du en grundig og professionel træning forud for dine optagelsesprøver og vil mærke, hvad det vil sige at gå på teaterskole.


Alle skolens undervisere er aktivt udøvende kunstnere, som underviser inden for hvert deres speciale. Deres mål er at se dig vokse som skuespiller og som menneske og give dig redskaberne til at nå dine mål.

gruppe_skuespillere

Næste infomøde

torsdag den 22. april 2021

Mange tidligere elever fra Skuespillerakademiet går nu på musical- og teaterskolerne i Danmark og udlandet. Eksempelvis blev 22 elever i 2018, 19 elever i 2019 og 18 elever optaget i 2020. Men vigtigst af alt har vores tidligere elever gennemgået en fantastisk rejse som menneske og skuespiller.


Når du har gennemført et forløb hos os, har du tekster og sange gennemarbejdet og klar til optagelsesprøverne.


Vores næste hold starter den 1. marts 2021 og varer 18 uger med både dag- og aftenhold.


Vi arbejder med krop og kropssprog, sind og mentale barrierer, følelser og sanser. Det vil give dig en grundlæggende forståelse for kropsudtryk og samspil, og give en skærpet koncentration og indlevelse. Denne del bliver rundet af med improvisationer og teatersport.


Derefter går vi dybere ind i rolleopbygning, psykologisk mindset, brug af følelser og intensioner. Gennem monologer og dialoger arbejder vi med replikbehandling, stemmebrug, fokusering og udtryk.


Du får undervisning i skuespilteknik, dramatisk sang og dans, meisnerteknik, fysisk teater, retorik/stemme, masketeknik, timing, sangteknik, meditation, ballet, kontaktimprovisation, tekstarbejde, stage fight, manuskriptforståelse og meget mere.


Læs mere om vores grundhold her

ADRESSE

Shetlandsgade 3, 2. sal

2300 København S

FØLG MED I LIVET PÅ #SKUESPILLERAKADEMIET

© Skuespillerakademiet 2012 | Privatlivs- & datapolitik