Lajla Glumby
Lajla Glumby

Lajla Glumby

Life Journey Institute

Underviser i meditation


For at blive en fri og nærværende performer skal man være i ligevægt og have en god kontakt med sine følelser og behov. Personlig udvikling er en krævende øvelse for alle, men det bliver særligt udfordrende, når der samtidig kræves markante præstationer og fysisk udholdenhed. I meditationsforløbet arbejder jeg derfor med forskellige temaer, der trinvist støtter deltagernes selvbevidsthed og evne til at reflektere over egne og andres adfærdsmønstre. Allerede efter få gange vil de studerende have tilegnet sig nyttige redskaber til bevidst fokusering, samt have opnået større selvindsigt og mere overskud. Alt sammen med henblik på bedre performance – i livet såvel som på scenen..


Hvorfor vil du gerne undervise på Skuespillerakademiet?

Fordi jeg mener, meditation er en super vigtig disciplin, når man skal være skuespiller. Det vil give øget selvværd, vilje og mod til at holde den gode jordforbindelse, der er så vigtig, når man er skuespiller.


Hvad giver det dig at undervise på Skuespillerakademiet?

Det giver mig umådelig stor glæde og varmer mit hjerte at være med, når de studerende opdager de potentialer de har og tør stå ved dem. At være med på denne selvopdagelsesrejse er helt fantastisk og meget magisk.


Hvorfor er det netop dit fag, der er det vigtigste?

Fordi meditation er en vigtig disciplin når skuespillere (performere) skal bevare deres kerne og samtidig spille de roller, der skal spilles. Det vil give en indre ro og balance. Og fordi jeg tør være nærværende med de studerende. Giver ikke op, men holder fast når de er mest sårbare.


Hvad vil være dit bedste råd til en skuespilleraspirant?

Træk vejret dybt og find dit indre balancepunkt, da er du nærværende.

Mød en af vores andre undervisere