Mille Mikie Hansen
Mille_Mikie_Hansen

Mille Mikie Hansen

Studerer på The American Academy of Dramatic Arts i Los Angeles,

2017-2019

Elev på Grundholdet i foråret 2014

& Fortsætterholdet i efteråret 2014

Skuespillerakademiet vækkede mig og gav mig håb for fremtiden.

 

Efter gymnasiet havde jeg svært ved at finde min vej. Jeg vidste, at jeg gerne ville performe, men ikke i hvilken forstand. Da jeg, i 2014, startede på Skuespillerakademiet, følte jeg mig som en lukket dør.

Allerede efter to uger på akademiet føler man sig "overlegen", og det er svært at tale med andre om de oplevelser, du har haft med dit hold, da du føler, at de ikke vil forstå. Det er rutchebaneture hver dag, men de vækker dig. Du lægger pludselig mærke til texturen i ting, du rører ved, at farver gør dig gladere end at gå i sort tøj, og du kommer til at gå op i dit eget og andres kropssprog. Generelt vækker det dine sanser, derfor er Skuespillerakademiet for alle! Ikke kun personligheder der går rundt med drømmen om en Oscar.

 

Helt konkret har akademiet for mig betydet: kærlighed til livet igen. Jeg har bygget mig et godt netværk i Danmark og skal nu til Los Angeles, USA for at udvikle mit talent på The American Academy of Dramatic Arts, som jeg er blevet optaget på og for at få internationale kontakter. Intet af dette ville have været muligt uden mit år på Skuespillerakademiet!

Mille_i_kamp